IJMUIDEN - Jongeren in Velsen kunnen zich van 6 juli t/m 14 augustus inschrijven voor zomerse activiteiten! In het programma staan activiteiten zoals levend stratego, basketbal, muziek maken of zelfs het volgen van een musical workshop! Alle activiteiten zijn te vinden op: velsen.nl/zomerprogramma.

Wethouder jeugd Sebastian Dinjens: 'De coronacrisis heeft een enorme impact op jongeren. De scholen gingen fysiek dicht, sportfaciliteiten werden gesloten en evenementen werden afgelast. Voor sommige jongeren zullen ook de vakantieplannen gewijzigd zijn of zelfs helemaal niet doorgaan. Om er ondanks de maatregelen toch een mooie zomer van te maken, hebben we daarom een zomerprogramma opgesteld voor jongeren. Zo is er elke dag wel iets te doen!'

Activiteiten
Het programma bevat activiteiten voor jeugd van 4 tot en met 20 jaar. Bijna elke dag van de vakantie is er een activiteit op het gebied van sport, spel of muziek. Het programma is tot stand gekomen door een samenwerking met Stichting Welzijn Velsen, het Sportloket, SportSupport, KOEL en 3x3 Unites. Kijk voor meer informatie op velsen.nl/zomerprogramma.