VELSEN - Uw woning klaar maken voor de energietransitie, zorgen voor een beter milieu en dat terwijl u uw energierekening naar beneden ziet gaan. Dat kan nu met de bijzondere zonnepanelenactie die op 30 oktober in de gemeente Velsen van start gaat. Een collectief van regionale zonnepanelenleveranciers biedt inwoners de mogelijkheid om zonnepanelen in te kopen en te laten installeren tegen een zeer gunstige prijs.

Installateurs
De deelnemende installateurs zijn Greeny Bros., MetDeZon, Visser Elektrotechniek en Zonbespaart. Zij bieden u alle drie dezelfde lage prijs voor installatie van de panelen. Wanneer u zich aanmeldt, komt geheel vrijblijvend en gratis één van de specialisten bij u langs voor vakkundig advies. Daarna maken zij een aanbod op maat.

Deelname
U kunt zich tot 6 januari 2019 inschrijven via www.duurzaambouwloket.nl/actievelsen. Op deze pagina vindt u ook meer informatie over het verloop het actietraject, dat gelijk van start gaat wanneer u zich inschrijft.

Energiek Velsen
De actie wordt gesteund door de gemeente en de lokale energiecoöperatie Energiek Velsen, een initiatief van inwoners die onze mooie gemeente willen verduurzamen. Iedereen die gebruikmaakt van het actieaanbod is automatisch een jaar gratis en vrijblijvend lid van Energiek. Kijk voor meer informatie op www.energiekvelsen.nl.

Bewonersavonden
Wilt u meer weten? Of heeft u nog vragen? U bent u van harte welkom op de bewonersavonden:

  • Dinsdag 30 oktober 2018 in Gemeentehuis Velsen, Dudokplein 1, IJmuiden
  • Donderdag 1 november 2018 in Sporthal Het Polderhuis, Vestingplein 58, Velserbroek
  • Woensdag 7 november in Dorpshuis Het Terras, Dinkgrevelaan 17, Santpoort-Noord
De avonden starten om 20.00 uur, u bent vanaf 19.30 welkom.
Via www.duurzaambouwloket.nl/actievelsen kunt u aangeven of u bij de informatieavond aanwezig wilt zijn. Gezien de grote belangstelling bij eerdere acties en het beperkte aantal stoelen dient u zich in te schrijven voor de informatieavond.