VELSEN - De afgelopen dagen kreeg gemeente Velsen vragen van inwoners over het bedrijf Zelfstroom. Sommige inwoners kregen de indruk dat zij op het gebied van zonnepanelen met ons samenwerken. Dat is niet zo. De gemeente werkt op dit gebied samen met Eneregio en Duurzaam Bouwloket. Ook is de lokale energiecoöperatie Energiek Velsen, die u mogelijk al kent van de energiecoaches, betrokken bij onze actie.

Aanbiedingsbrief
Eind februari stuurt gemeente Velsen de meeste huiseigenaren een brief over onze zonnepanelenactie. Een belangrijk pluspunt van deze actie: zij kunnen de prijs laag houden door collectieve inkoop van de zonnepanelen. Daarnaast selecteren zij onze leveranciers op kwaliteit en klanttevredenheid. Zo kiest u straks voor zonnepanelen zonder zorgen.

Bewonersavonden
Gemeente Velsen vind het belangrijk dat u zich goed kunt oriënteren voordat u besluit om zonnepanelen aan te schaffen. Daarom organiseren zij vanaf half maart bewonersavonden in Santpoort-Noord, Velserbroek en IJmuiden. Hier kunt u terecht voor advies over uw eigen situatie en antwoord op uw vragen. De specialisten van Eneregio en Duurzaam Bouwloket staan u graag te woord.Vragen? Neem contact op met gemeente Velsen via wonen@velsen.nl of 14 0255.