VELSEN - Vanaf dinsdag 29 maart 06:30 uur t/m donderdag 31 maart 17:00 uur is de gehele Zeeweg vanaf Plein 1945 tot aan de kruising Zeeweg / Heerenduinweg afgesloten voor al het verkeer. De woningen en aanliggende bedrijven blijven voor voetgangers bereikbaar. De gemeente verzoekt de ouders van schoolgaande kinderen om rekening te houden met het brengen en halen van de kinderen naar school. Het advies is om bij de verkeersregelaars over te steken, dit geldt ook voor kinderen die alleen naar school gaan.

Parkeren op de Zeeweg is niet mogelijk vanaf dinsdag 29 maart 06:30 uur t/m donderdag 31 maart 17:00 uur.

De bereikbaarheid van de woningen aan en rondom de Zeeweg zal op deze 3 dagen niet mogelijk zijn. U wordt verzocht om uw auto elders in de wijk te parkeren tot de asfalteerwerkzaamheden klaar zijn. De planning van bovengenoemde werkzaamheden zijn:

  • Dinsdag 29 maart: frezen asfalt en aanbrengen kleeflaag.

  • Woensdag 30 maart: aanbrengen asfalt.

  • Donderdag 31 maart: aanbrengen markeringen en boren putten.

Verkeersmaatregelen

De gemeente verzoekt tijdens de werkzaamheden zoveel mogelijk gebruik te maken van de omleidingsroutes. De woonwijken Oostzijde en Westzijde van de Zeeweg zijn bereikbaar .

Connexxion

De lijnbus 3 en de nachtbus N30 van Connexxion worden omgeleid via de Minister van Houtenlaan en de De Noostraat en vice versa. informatie hierover kunt u vinden op www.connexxion.nl.