Bewolkt17.9 ℃

Het 1:1 dieet Koog aan de Zaan in Koog aan de Zaan

Het 1:1 dieet Koog a/d Zaan


Van harte welkom! Ik ben Chantal van der Knaap, ik ben van 17 april 1985. Toen ik voor een groot feest een mooie gala jurk uit de kast pakte en paste dacht ik opeens: het staat niet mooi genoeg, ik ben te zwaar. De paniek sloeg toe en ik schafte bijna alle dieetboeken aan om meteen af te gaan vallen.

Afvallen en op dieet gaan, het zijn zowat de meest geuite voornemens. Vroeger kon je zonder aan te komen dagelijks een pak koekjes wegwerken. Maar sinds de opkomst van heupen en borsten hoef je nog maar naar koekjes te kijken om extra gewicht te kweken. De meeste vrouwen en mannen komen jaarlijks wat aan. Op zich geen probleem, maar als je zo doorgaat heb je na vijfentwintig jaar een enorm overgewicht. Een schrikbeeld!

Ik heb de niet geslaagde dieetmethodes laten staan en ben op aanraden van vriendinnen naar een consulent van The 1:1 Diet gegaan. De reden is achteraf simpel. Ik wilde op een verantwoorde wijze resultaat behalen. Ik was gemotiveerd, maar had wel een steuntje nodig. Alles vroeg om een begeleider, een buddy, een steun en toeverlaat als ik het niet meer zag zitten. Een consulent is een ervaringsdeskundige, dus die weet waar je doorheen moet. Volhouden is het motto, maar het moet wel realistisch zijn.

Als jij ervoor wilt gaan, dan help ik je. Vul het online formulier in of bel/app me, dan maken we snel een afspraak. Kun je niet naar de praktijk komen? Don't worry, ik kan je ook online begeleiden!

Foto's van Het 1:1 dieet Koog aan de Zaan

Het 1:1 dieet Koog aan de Zaan image 1
Het 1:1 dieet Koog aan de Zaan image 2
Het 1:1 dieet Koog aan de Zaan image 3

Zoek een bedrijf in IJmuiden:

Adres
Breedweer 40
1541 AC  Koog aan de Zaan
Mobiel
06-45774620
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Het 1:1 dieet Koog aan de Zaan. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map