Op 1 juli 2017, ik weet het nog als de dag van gisteren, de dag dat mijn bedrijf geboren werd op het kantoor van de Kamer van Koophandel in Alkmaar.De voorbereidingen waren toen al in volle gang en de plannen al vele malen gewogen en heroverwogen.Vanaf 1 juli startte ik met mijn eigen bedrijf, Daily Balance Massage.Binnen in het kunstencentrum, gevestigd in het centrum van IJmuiden, betrok ik een mooie ruimte om van hieruit mijn praktijk te starten.Een fijne plek, wat al heel snel vertrouwd en fijn voelde.

In juli 2018 was ineens de dag, dat helaas, mij de toegang tot het kunstencentrum werd ontzegd, in verband met het faillissement van het kunstencentrum. Jeetje wat een slapeloze nachten, want wat nu? Ik had hier niets mee te maken en had een volle massage agenda.Gelukkig had ik de mogelijkheid om tijdens de zomervakantie uit te kunnen wijken naar een fijne kamer, waar ik mijn praktijk kon doorvoeren.

Tijdens de zomervakantie kwam het verlossende woord en mocht Daily Balance Massage ook terugkomen in het Kunstencentrum, net als de dansschool en diverse andere creatieve lessen.

Dit alles deed mij wel beseffen dat het vervelend is dat je niet zelf kunt beslissen over jouw eigen bedrijfsvoering op het moment dat je ergens inpandig zit met de praktijkruimte.En wat wilde ik graag een rustige plek vinden die mij hetzelfde of zelfs een beter gevoel kon geven als de ruimte waar ik in zat.

Na toch een paar maanden van ruimten zoeken en bezoeken, kreeg ik een tip van een lieve vriendin. De ruimte kende ik nog niet, maar bij binnenkomst zag ik veel mogelijkheden.

Na een flinke intensieve verbouwing van ruim 7 weken was de dag dan daar. 22 maart 2019, de opening van mijn nieuwe praktijkruimte aan de Tussenbeeksweg in IJmuiden.Wat voelt het goed, maar ook gek, elke keer dat ik de deur mag openen met mijn eigen sleutel. Ik ben op mijn plek binnen deze fijne praktijkruimte met nog zoveel mogelijkheden.En wat wil ik de ruimte graag aan alle geïnteresseerden laten zien.Op 6 juli vieren wij het 2-jarig bestaan van Daily Balance Massage. Tussen 13:00 en 16:00 uur staat de deur voor u open, om de ruimte te komen voelen en bekijken. Boekt u op 6 juli een massagebehandeling krijgt u een verjaardag korting van 20% op één massagebehandeling. Dit geldt op alle massagebehandelingen die door Daily Balance worden aangeboden. Voor het aanbod verwijs ik u naar www.dailybalancemassage.nl.