De Helderse ondernemer Fred van Eck is gek op fotografie en organiseert al vele jaren cursussen op dit gebied. Sinds enige jaren zijn daar de cursussen en workshops smartphone fotografie bijgekomen. Want bijna iedereen heeft er wel eentje in zijn of haar bezit. Alleen is niet iedereen altijd tevreden met het resultaat. Van Eck heeft dit opgepakt en met zijn eigen ervaring als smartphone fotograaf heeft hij inmiddels al vele cursisten mogen ontvangen.


Voor Apple iPhone en Android smartphones

De cursussen zijn geschikt voor alle type smartphones. Zolang er maar een camera aanwezig is op de smartphone. Uiteraard is het wel zo dat de ene camera meer instellingen heeft dan de andere, maar dat is geen enkel probleem. Alles wordt voorgedaan en worden de functies daarna door jou zelf ingesteld op jouw smartphone zodat je camera optimaal ingesteld is. Alles wordt in woord en beeld voorgedaan en ga je daarna zelf met de functies aan de slag. Na de cursus of workshop heeft jouw smartphone geen geheim meer voor jou. Bekijk de nieuwe data op de website en aanmelden kan eenvoudig via het contactformulier. Heb je een AlkmaarPas of OmringPas? Dan profiteer je ook nog eens van extra korting.

Smartphone workshop voor bedrijven en scholen

Fred richt zich niet alleen op particulieren met zijn cursussen. Hij biedt ze ook aan bij bedrijven als onderdeel van een personeelsavond of bedrijfsuitje. Samen met je collega’s de mooiste foto’s leren maken. Het is nog gezellig ook! Voor scholen vanaf groep 7 heeft Fred de workshop omgezet in duidelijke kindertaal en laat hij kinderen kennismaken met fotografie met hun smartphone omdat ook deze groep er vaak al eentje in het bezit heeft. Stap voor stap laat hij ze zien hoe ze goede composities maken, hoe ze met de belichting kunnen spelen en stimuleert hij op die manier hun interesse in fotografie. Tijdens deze workshops voeren ze ook groepsgewijs opdrachtjes uit want creativiteit moet je stimuleren.

Cursus websites bouwen met Wordpress

Leer zelf een in één dag een website bouwen met het populaire Wordpress. De cursusdag duurt zes uur en is inclusief een handig naslagwerk, een eigen online lesomgeving om in de werken en kosteloze support na afloop. De cursus is ideaal voor iedereen die zelf een website wil bouwen en onderhouden. Deze cursus wordt gegeven in Alkmaar.

Voor de eerste helft van 2023 staan de diverse cursusdata online en zijn te bekijken op www.eckkies.nl en www.workshopsmartphonefotografie.nl