Lichte regen12.9 ℃

Treffers Traveling Tailor in Uitgeest

Bezoekadres:

Treffers Traveling Tailor

De Melksuiker 93
1911ER Uitgeest
06-25057956
info@maatpaklatenmaken.nl
http://www.maatpaklatenmaken.nl
Maatwerk PakkenTreffers-Traveling-Tailor maakt pakken, gilets, shirts en overjassen voor heren volledig traditioneel op het lichaam ingemeten, waardoor een perfecte en unieke pasvorm volledig naar wens van de cliënt wordt gemaakt. Met een echt full of half canvas binnenwerk. Door onze 3de generatie Master Tailor geselecteerde en opgeleide kleermakers, kunnen wij een prijsstelling hanteren die ongeveer gelijk is aan de prijs van een exclusief kostuum van wat u in de winkel koopt. Maatwerk past niet alleen uw fysieke persoon, maatwerk past ook bij uw persoonlijkheid, situatie en bij uw garderobe. Met maatwerk wordt u niet gedwongen om een keuze te maken uit een bestaand assortiment.

Grote Collectie Stoffen

Maatwerk is het hoogst haalbare binnen zowel de moderne als de klassieke kledingsector. Door u samengesteld en volledig afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren en wensen. U kiest het model, de stof, de kleur van de voering en overige details. Treffers-Traveling-Tailor komt voor een gedetailleerde meetsessie bij u thuis of op uw werk, op een tijdstip die u schikt. Anders als onze collega's wordt al het maatwerk met de hand vervaardigd. U kunt kiezen uit meer dan 1000 verschillende stoffen,van super 100 tot 180 wol. Treffers-Traveling-Tailor heeft gekozen voor de volgende exclusieve merken: F.LLI Cerruti, Ermenegildo Zegna, Lora Piana, Cavani, Vitale Barberis, Holland

Foto's van Treffers Traveling Tailor

Treffers Traveling Tailor image 1
Treffers Traveling Tailor image 2
Beoordelingen

Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Treffers Traveling Tailor. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map