Bewolkt14.1 ℃

Change2-led in Alkmaar

Change2-led


LED verlichting is nu een populaire keuze onder consumenten en grote bedrijven, ondanks het prijskaartje van deze lampen. LED verlichting is meer in trek dan ooit tevoren, vanwege de voordelen die het heeft voor de consument. Dankzij de informatie die verlichtingsfabrikanten aan consumenten geven, weten veel mensen nu welke verlichting ze kunnen kiezen om meer geld te besparen, terwijl ze verlichting van hoge kwaliteit hebben voor hun huizen en gebouwen.

Als je nog niet zo veel weet over LED verlichting, kan je je afvragen waarom veel mensen kiezen voor deze verlichting omdat er veel andere keuzes zijn die veel goedkoper lijken. Om je dus te informeren over voordelen van LED verlichting en om je te helpen een betere verlichtingskeuze te maken, bekijk je hieronder de lijst.

Waarom kiezen voor LED verlichting

Hier zijn enkele voordelen voor consumenten bij het gebruik van LED verlichting. Dit zou je interesse kunnen wekken, waardoor je begrijpt waarom het kiezen van dit soort verlichting beter is. Deze voordelen kunnen je helpen in je beslissing om de overstap te maken.

• Efficiëntie
LED verlichtingsarmaturen zijn op een heleboel manieren efficiënt. Deze verlichting gebruikt een kleinere hoeveelheid energie, wat de consument een hoop geld bespaart op de elektriciteitsrekening. Ook het milieu profiteert van deze energie-efficiëntie, omdat de ecologische voetafdruk die achtergelaten wordt door consumenten wanneer zij gebruik maken van led Verlichting kleiner zal zijn. LED verlichting wordt ook niet warm, wat gunstig is wanneer je wilt besparen op airconditioning kosten, omdat de temperatuur in een ruimte waar LED verlichting gebruikt wordt, sneller en makkelijker te koelen is dan kamers die gloeilampen hebben.Deze verlichtingssystemen zijn ook efficiënt als het gaat om levensduur, omdat ze jaren lang niet vervangen hoeven te worden. Daarom zal je als consument niet zo vaak LED verlichting hoeven kopen. Zo kan je dus veel geld besparen, omdat je niet elke twee jaar nieuwe lampen hoeft aan te schaffen.• Veiligheid
LED lampen zijn veiliger in gebruik dan andere verlichting, omdat ze niet warm worden. Daarom kan je ‘s nachts lichten aan laten staan zonder de kans op oververhitting, wat brand of schade aan de fitting kan veroorzaken.

Daarom worden LED verlichtingsarmaturen meestal gebruikt in gebouwen die dag en nacht operationeel zijn. Naast geld besparen op het energieverbruik, zijn LED lampen en LED spots ook nuttig in het voorkomen van branden en andere ongevallen die worden veroorzaakt door oververhitting of langdurig defecte verlichting.

• Grootverbruik
LED verlichting wordt ook gebruikt voor speciale doeleinden, dat heel gunstig kan zijn voor sommige gebruikers, voornamelijk grote bedrijven en ook voor sommige consumenten. Omdat LED verlichting kan worden gebruikt om planten binnenshuis te laten groeien, gebruiken veel tuinbezitters die buiten niet veel ruimte hebben, LED verlichting om hun planten binnenshuis op te kweken. Omdat het licht dat LED verlichting verspreid fotosynthese ondersteunt, is het een goed alternatief voor de zon.

Dit is erg handig voor de consument die behoefte heeft om planten binnenshuis te laten groeien. Ook bedrijven die een groene omgeving willen bevorderen, kunnen kiezen voor LED verlichting, zodat ze kamerplanten in de kantoren kunnen plaatsen. Dit zal niet alleen de kwaliteit van de lucht in kantoren verbeteren, maar ook de gezondheid en de stemming van de mensen die in deze kantoren werken.

LED verlichting biedt meer dan alleen licht. Deze verlichting biedt ook efficiëntie en alternatieven voor consumenten die goedkopere, efficiëntere en betere verlichting voor hun behoeften willen.

Hoe koop je LED Verlichting

Het kopen van LED verlichting is echt niet zo moeilijk. Maar omdat dit vrij nieuw is voor sommige consumenten, zou het handig zijn om een eenvoudige gids te hebben, zodat je de LED lampen kunt kopen die het best passen bij je behoeften. LED lampen zijn niet hetzelfde als traditionele lampen, zoals gloeilampen, halogeen- en spaarlampen. Ze zijn veel energie-efficiënter en gaan een stuk langer mee dan traditionele gloeilampen. Ze zijn ook vrij duur, zodat het kopen van een goede kwaliteit erg belangrijk is. Dus, als je denkt dat het tijd is om je conventionele lampen te vervangen voor LED verlichting, dan zou het geweldig zijn om een gespecialiseerd bedrijf te kunnen raadplegen over hoe je dat doet.

Waarom kiezen voor LED lampen

LED lampen zijn, zoals eerder vermeld, veel energie-efficiënter dan traditionele lampen, omdat ze minder dan de helft van de elektriciteit verbruiken dan andere lampen. Daarom zijn ze een beter alternatief voor conventionele lampen. Ze gaan ook meer dan 15 keer langer mee dan normale lampen, dat is een leuke bijkomstigheid zodat consumenten hun LED lampen niet vaak hoeven te vervangen.

Afgezien daarvan is LED verlichting zeer milieuvriendelijk omdat ze geen schadelijke chemicaliën bevat. Deze lampen zijn gemaakt van anorganische halfgeleidende materialen. Dit betekent dat er geen kwik, neon en krypton in de bollen zit. Dit is goed omdat mensen, dieren en het milieu niet worden geschaad door LED lampen en LED spots.

Het kopen van LED verlichting

Hier is een eenvoudige handleiding voor het kopen van LED lampen:

• Bepaal je behoeften
Bepaal je behoeften voordat je LED verlichting gaat kopen. Het is goed om te weten wat voor soort LED lampen je nodig hebt voor je huis, zodat je weet welke je moet kopen. Dit zal voorkomen dat je lampen koopt die niet voldoen aan je behoeften, waardoor je meer kwijt bent dan wat je van plan bent om te besteden.

• Lumens niet Watts
Kijk bij het kopen van LED verlichting naar het lumen of de helderheid van het licht dat de LED lampen geven. Het gaat niet zoals bij traditionele lampen om het wattage, maar om het lumen. Hoe hoger de lumen en hoe lager het wattage de lamp verbruikt, hoe beter.

• Energy Star-label
Zorg er voor bij het kopen van LED verlichting, dat je kijkt naar keurmerken. Deze keurmerken garanderen dat de LED lampen de standaard procedures die de kwaliteit van de lampen garanderen, hebben ondergaan. Dit zorgt er ook voor dat de kwaliteit van de lichtopbrengst, de kleur van het licht, de werkzaamheid en de garantie van de LED lampen die je koopt, van hoge kwaliteit zijn.

• Kijk naar het prijskaartje
LED lampen zijn duurder dan de traditionele lampen. Maar ook al is dit waar, zorg ervoor dat je de prijskaartjes vergelijkt om ervoor te zorgen dat de LED lampen en spots die je koopt rond de normale prijsklasse zitten. De meeste LED lampen van de hoogste kwaliteit zijn net iets meer dan € 30,-. De meest gebruikelijke LED verlichting begint bij €7,50, wat niet zo prijzig is, als je nadenkt over de besparingen die je op de lange termijn realiseert.

Het kopen van LED verlichting moet niet te licht worden opgevat, omdat het wat duurder is in vergelijking met traditionele lampen. De lamp moet een lange levensduur hebben en in goede staat blijven. Zorg er dus voor dat je de beste kiest bij het vervangen van je lampen.

Wij van WC-eend, adviseren.......

Ordinaire reclame. Jammer hoor. Led verlichting is even zuinig als spaarlampen maar nog wel duurder. En er is veel rotzooi op de markt. Het is nog erg lastig om de goede lampen er uit te halen. Kijk eens op olino.org, daar vind je onafhankelijke informatie en metingen van de meeste verkrijgbare lampen.

Daar kunnen wij over mee praten, goed kijken bij bedrijven. Laat je eerst goed informeren. Vorig jaar hebben wij diverse ledarmaturen via een webshop gekocht. na 2 maanden kregen we storing met 2 arm. en de 3e viel uit na. :-( waardeloos. de aansluiting zou niet goed zijn. uiteindelijk is besloten alles terug te sturen. 20% kregen we niet terug.

na overleg zijn we op zoek gegaan naar led installlatie bedrijven. als het puntje bij paaltje komt ben je gewoon beter uit bij een goed bedrijf. Professionele ledverlichting en ook nog een soort licht plan.We zijn zeer tevreden. ps het licht er ook aan wat je nodig hebt. je kan ook veel zelf installeren. dat scheelt aanzienlijk Goedkoop is duurkoop, gaat bij led verlichting wel op. Zoals ik al eerder zij is er veel rommel op de markt. Uiteindelijk bespaar je op led verlichting door er jaren mee te doen en uiteindelijk een lagere energierekening te hebben. Dan is het naar mijn mening de investering waard om iets meer geld neer te leggen.

Zoek een bedrijf in IJmuiden:

Adres
Henriette Roland-Holststraat 9
1827 LR  Alkmaar
Mobiel
06-46720402
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Change2-led. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map