Weber Campers heeft ruim 30 jaar ervaring in kampeerauto's en is inmiddels een begrip in Noord Holland . Wij zijn gevestigd aan de caravanboulevard te Heerhugowaard.

Omdat wij weten hoe belangrijk het is dat u de camper koopt die bij u, en uw manier van vakantievieren past, zullen wij u altijd van het best mogelijke advies dienen.

Voor alle zinvolle kwaliteits- accessoires zoals bijvoorbeeld zonnepanelen, een achteruit rij camera , een navigatiesysteem, en een schotel antenne kunt u ook bij Weber Campers terecht. Deze accessoires worden professioneel door ons in uw kampeerauto gebouwd.

In onze professionele werkplaats kunt u terecht voor de jaarlijkse APK keuring, en reparatie van alle voorkomende klachten aan zowel de opbouw als het onderstel van uw camper. Dus olie verversen, remmenonderhoud, distributiesnaar vervangen enzovoort zijn ons dagelijks werk , waarbij onze prijzen zeer redelijk te noemen zijn.

Hoewel Erik Weber inmiddels al van z’n AOW zou mogen genieten,is hij bijna elke dag aanwezig op het bedrijf.

Maar bij deze leeftijd ga je wel aan een goede opvolging denken, en die heeft hij gevonden !

Sinds enkele jaren treft u in het bedrijf ook dagelijks Sibo Offringa aan.

Sibo heeft z’n eigen bedrijf -Offringa Campers- gevestigd in het pand van Weber Campers en zal na het vertrek van Erik Weber de zaak voortzetten.

Sibo is behalve ondernemer ook een echte techneut, 1e automonteur ,APK keurmeester , gediplomeerd caravan en camper onderhouds technicus en inmiddels een all-round camper man geworden , die werkelijk elk probleem aan uw camper snel en doeltreffend kan oplossen.!

Kortom , wij staan altijd klaar om u te adviseren en bij te staan en wij zullen er alles aan doen om voor u een goede oplossing te realiseren.

De koffie staat klaar

Team Weber Campers