Licht bewolkt15.9 ℃

Cambridge Weight Plan in Heerhugowaard

Cambridge Weight Plan

Ik ben Pauline Kortenaar (1974) en woon in Heerhugowaard. Mijn grote passie is voeding en gezondheid. Ik ben gek op lekker eten en nieuwe recepten uitproberen. Ook mijn opleiding heeft in het teken gestaan van voeding. Ik heb in 1997 mijn opleiding voeding en diëtetiek met succes afgerond. En heb daarna nog allerlei andere cursussen en opleidingen gedaan op het gebied van voeding, coaching en beweging. In 2011 ben ik mijn eigen praktijk Calor voor voedingsadvies gestart.

Ik ben mij zeer bewust van de invloed van voeding op de gezondheid. Ondanks deze kennis weet ik ook hoe moeilijk het is om verleidingen te kunnen weerstaan. Leven is genieten en lekker eten is hoort daar zeker bij. Gelukkig heb ik zelf ervaren dat dit heel goed samen kan gaan.

Alleen klinkt het altijd makkelijker dan het is, want elke verandering kost tijd en moeite. Om de motivatie te verhogen, gebruik ik regelmatig Cambridge Weight Plan in mijn praktijk. Ik had nooit verwacht zo enthousiast te kunnen zijn over een totaalvoeding. Hiermee wordt het een stuk makkelijker de oude voedingsgewoontes te doorbreken en nieuwe voedingsgewoontes aan te leren. De resultaten zijn dan ook geweldig.

Foto's van Cambridge Weight Plan

Cambridge Weight Plan image 1
Cambridge Weight Plan image 2

Zoek een bedrijf in IJmuiden:

Adres
Komodovaraan 31
1704 VH  Heerhugowaard
Telefoon
06-28599256
Mobiel
06-28599256
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Cambridge Weight Plan. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map