Bewolkt18.5 ℃

Burg group in Heerhugowaard

Burg Group


Op een duurzame en eerlijke manier spelen we wereldwijd een leidende rol met onze natuurazijn en met siroop in door ons geselecteerde markten.

Bij Burg Group zijn we ons bewust van deze rol en de daarbij behorende verantwoordelijkheid. We hebben tot doel de wereld gezonder, smaakvoller en schoner te maken op een eerlijke en duurzame manier. Hiermee versterken we onze relaties én zorgen we voor een schone erfenis, passend bij ons DNA als familiebedrijf. Met een eigen gedragscode, mede geïnspireerd op internationaal erkende principes van de Verenigde Naties, geven we hier met veel passie invulling aan.

Burg Group heeft de volgende waarden binnen de organisatie:

Vooruitstrevend

We zijn ervan overtuigd dat het altijd beter kan en daarom zoeken we voortdurend naar nieuwe mogelijkheden; zowel voor onze producten als onze processen. Dat is een continu proces omdat we altijd werken aan passende oplossingen voor onze relaties. Zo blijven we vooroplopen en spelen we in op de ontwikkelingen in de azijn- en siroopwereld, begrijpen we wat de consument wenst en weten we hoe we de markt het best kunnen bedienen.

Duurzaam

Bewust bezig zijn met de toekomst zit in het DNA van ons familiebedrijf. Duurzaamheid is daarmee verankerd in alle lagen van onze organisatie. We vinden dat vanzelfsprekend want ook wij hebben de verantwoordelijkheid een gezond bedrijf achter te laten voor volgende generaties. Niet alleen voor onze eigen medewerkers, ook voor de maatschappij van de toekomst.

Plezier

Gewoon plezier hebben in je werk vinden wij belangrijk, een open sfeer met ruimte voor humor, interactie en ontwikkeling is daarvoor essentieel. Ook in de samenwerking met onze leveranciers en klanten vinden wij plezier, betrokkenheid en een open houding belangrijk. Dit maakt ons tot een partner waar je prettig zaken mee doet, waar je op kunt bouwen, die je kunt vertrouwen en waar je mee kunt schakelen. We zijn toegankelijk en gaan graag het gesprek aan.

Flexibel

Burg denkt altijd graag mee om met de specialistische kennis die we in huis hebben een passende oplossing te realiseren voor onze relaties. Met die flexibele houding leveren we maatwerk voor elke organisatie, binnen de gegeven kaders. Met als uitgangspunt het altijd gezonder, smaakvoller en schoner te maken zodat zowel de retailorganisatie, de levensmiddelenproducent en de consument erbij gebaat is!

Onze producten

Burg Group produceert:

voedingsazijn zoals natuurazijn, wijnazijn, appelazijn, balsamico-azijn en biologische varianten;

schoonmaakazijn en schoonmaakazijn gerelateerde producten als schoonmaakazijn-gel, schoonmaakazijn-sprayers, badkamer- en glasreinigers;

vruchtenlimonadesiropen, light siropen, diksappen, biologische siropen en vruchtenmixen.

Onze verpakkingen

Bij Burg Group leveren we producten in tankwagens en bulkverpakkingen aan de levensmiddelenindustrie. Ook ontwikkelen en produceren we consumentenverpakkingen voor retailorganisaties; denk hierbij aan glas, blik en PET-verpakkingen, waarbij maatwerk mogelijk is. De voordelen van onze PET-verpakkingen zijn groot; het materiaal is licht en sterk en het is goed recyclebaar. Burg beheerst daarbij het gehele traject: van het spuitgieten van de preforms tot het uitblazen in het gewenste model van de flessen.

Internationaal actief

Burg Group beschikt over 7 moderne productielocaties in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Tsjechië. Het hoofdkantoor staat in het Noord-Hollandse Heerhugowaard. De productie in alle locaties voldoet aan hoge normen van kwaliteit, efficiency en milieuvriendelijkheid. Burg Group beantwoordt aan de International Food Standards (IFS). Verder beschikken we over biologische certificeringen als SKAL en EKO-certificaat en produceren we volgens de normen van koosjer & halal voor bepaalde productgroepen.

Bijzondere kenmerken van Burg Group

Zo’n 250 medewerkers zorgen voor een professionele organisatie in een collegiale sfeer. Hoewel we internationaal opereren wordt Burg Group gekenmerkt door korte lijnen en open communicatie; we zijn sociaal en innovatief. Dat karakter is in meer dan 70 jaar onveranderd gebleven en zorgt voor prettig samenwerken, zowel intern als extern. Ook de ondernemerszin, betrokkenheid en realistische aanpak zijn eigenschappen die je terugvindt in ons handelen; we zijn de partner op wie je kunt rekenen!

Foto's van Burg group

Burg group image 1
Burg group image 2
Burg group image 3
Burg group image 4
Burg group image 5
Burg group image 6

Zoek een bedrijf in IJmuiden:

Adres
Marconistraat 26
1704 RG  Heerhugowaard
Telefoon
072-5717944
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Burg group. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map