IJmuidensdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Geheel bewolkt12.6 ℃

Boefjes Babystore in IJmuiden

Bezoekadres:

Boefjes Babystore

Kennemerlaan 224
1972EV IJmuiden
0641314121
info@boefjesbabystore.nl
http://boefjesbabystore.nl/

Boefjes Babystore

In Januari 2015 is in IJmuiden Boefjes Babystore geopend! Er is altijd en overal vraag naar leuke babykleding- en accessoires, maar wij willen vooral proberen om deze ook voor ieders budget aan te bieden. Doordat we continu op zoek zijn naar de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs, wisselt ook de collectie steeds weer. Naast de bekende merken biedt Boefjes Babystore ook vele unieke babyproducten aan die je nergens anders in Nederland vindt, en daardoor word je bij elk bezoek aan de winkel of aan de webshop steeds weer opnieuw verrast door de variatie en de unieke samenstelling van ons assortiment.

Daarnaast bieden wij leuke kraamkado's en home made artikelen aan zowel in de winkel als online, en hopen daarmee een leuk aanbod te hebben! Ben je ergens naar op zoek maar lijken wij het niet te hebben, vraag het ons!

Foto's van Boefjes Babystore

Boefjes Babystore image 1
Boefjes Babystore image 2
Boefjes Babystore image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Boefjes Babystore. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
J. Duikerweg 15a
1703 DH Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map