Per 1 oktober is het mogelijk om een nieuwe behandeling te ondergaan bij Daily Balance Massage. Zwangerschapsmassage IJmuiden is hierdoor afgelopen week “geboren” bij Daily Balance.

Tijdens de zwangerschap vinden er binnen het lichaam van de moeder veel veranderingen plaats, maar buiten de veranderingen binnen het lichaam, kunnen jouw gedachten ook voor spanning zorgen. Misschien maak je je zorgen over de bevalling, de mogelijke slapeloze nachten of misschien is het jullie eerste kindje en wordt alles nieuw wat onzekerheid met zich mee brengt.

Gedurende een zwangerschapsmassage, wordt jouw ademhaling dieper en komt jouw hoofd meer tot rust. De rust in jouw hoofd en de ontspanning die de massage met zich meebrengt, kan bijdragen aan een zwangerschap die jij bewuster en intenser zal ervaren.

Buiten een bewuste en intense beleving van de zwangerschap, heeft de massage ook een positieve invloed op de nachtrust en zorgt voor minder rugpijn. Buiten deze invloeden maakt het lichaam ook minder stresshormonen aan en is de kans dat er minder complicaties op treden tijdens de bevalling.

Door de massage wordt de doorbloeding verbetert waardoor er meer zuurstof en voedingsstoffen beschikbaar komen voor zowel moeder als kind.

Bij Zwangerschapsmassage IJmuiden By Daily Balance, is het mogelijk om deze zwangerschapsmassage te ondergaan. Deze massage kan door de moeder ontvangen worden waarbij zij op haar zij ligt, of op de buik. Voor deze laatste houding wordt er gebruik gemaakt van een speciale massagebank. Elke behandeling wordt voorafgaand aan de massage samen met de moeder bepaald. De lichaamsdelen die op dat moment aandacht nodig hebben, krijgen extra aandacht tijdens de massage.

Buiten de losse zwangerschapsmassage is het ook mogelijk om een zwangerschapsmassagepakket af te nemen. Dit pakket bestaat uit 5 massagebehandelingen die uitgevoerd worden tijdens de zwangerschap en 1 behandeling die de moeder, gratis, ontvangt, na de bevalling. Er worden 2 verschillende pakketten aangeboden.

Voor meer informatie over de zwangerschapsmassage wil ik je doorverwijzen naar www.zwangerschapsmassageijmuiden.nl.