Yvonne van Ewijk is huidspecialist. Sinds begin 2019 heeft Yvonne een eigen salon in boerderij Landzicht op de Hofgeesterweg 6 in Velserbroek: Beautiful & You.

Beautiful & You is gelegen in een rustieke omgeving, waar men het gevoel krijgt dat er tijd wordt genomen voor de klanten. Yvonne laat je in haar salon kennismaken met meerdere huidspecialisaties zoals huidverjonging, huidverbetering, huidproblemen, maar biedt ook ontspanning.

Naast huidspecialisaties heeft Yvonne altijd een grote interesse gehad in het innerlijke van de mens. ,,Een gezonde, stralende huid komt namelijk ook van binnenuit’’, vertelt ze. ,,Door mijn massagetechnieken en helende handen draag ik hieraan bij. Elke huid is voor mij een nieuwe uitdaging. Met de cliënt bekijk ik wat de doelen en wensen zijn om tot een optimaal resultaat te komen.’’

Yvonne mag zich specialiste noemen op het gebied van de huid tijdens en na een oncologietraject, en werkt met pure en zuivere producten van het merk Clephar. Met deze speciaal ontwikkelde producten en behandelingen kan Yvonne op een gepaste en kundige manier omgaan met een huid die te maken heeft met de gevolgen van kanker. Deze behandelingen zijn inclusief de speciaal ontwikkelde ’soft touch massage’ die op een veilige en prettige manier toegepast kan worden.

Kijk voor meer informatie over de vele mogelijkheden op www.beautifulandyou.nl of bel op 06-28247938.