IJMUIDEN - Woensdag 25 Oktober tussen 16.30 uur en 20.30 uur staan de griezels weer te popelen om een spelletje te spelen in het bos.

Iedereen is welkom van 4 tot 14 jaar.

Er zijn 2 verschillenden groepen.

De Stoere vogels;lopen in het licht met grotere groepen. De griezels zijn lief en spelen graag een spelletje. Deze is geschikt voor jongere deelnemers en degene die liever niet in het donker lopen.

De Groep waaghalzen; lopen in het donker. De griezels doen geheimzinnig. Deze is geschikt voor de wat oudere deelnemers en degene die het donker aandurven.

U kunt uw kind apart opgeven of met een gehele groep. Gratis voor leden, niet leden betalen een kleine bijdrage van €5,-. Dit is inclusief een hapje een drankje.

Ouders kunnen zich gratis opgeven om met een groep kinderen mee te lopen. Ook zij krijgen dan een hapje en een drankje. (Max.2.) Uiteraard wordt u ingedeeld bij de groep van uw kind.

Vragen en aanmelden kan tot en met 20 Oktober, via mail jeugdactiviteiten@stormvoegls.nl , bel/app Sandra 06.20219803 of Andrea 06.49816162 of stuur een privé bericht met Naam, Leeftijd, Email, welke Groep en of hij/zij lid is.

Verkleed komen is natuurlijk het leukst, de mooiste/origineelste/leukste wint nog een prijsje.

De kantine is de gehele avond open voor de achterblijvende ouders.