IJMUIDEN - Het Nova College Maritiem in IJmuiden (voorheen Maritiem Instituut IJmond, IJmond College) houdt een reünie op vrijdag 15 november van 19.00 – 22.30 uur. Alle oud-studenten en alle (oud)medewerkers zijn welkom.


De reünie is vooral bedoeld om elkaar opnieuw ontmoeten, met elkaar herinneringen op te halen en om bij te praten. Ook kan iedereen de huidige opleidingsfaciliteiten bekijken, zoals het high voltage lokaal en de simulatoren voor de zeevaart en de binnenvaart. Nieuw en ook te bezichtigen is de studentenhuisvestiging op het terrein van de school: studeren en wonen aan zee. Wie de smaak te pakken heeft van het mbo onderwijs is welkom voor een gesprek over hybride docentschap.

De reünie is op vrijdag 15 november van 19.00 – 22.30 uur bij het Nova College Maritiem aan de Kanaalstraat 7 in IJmuiden. Deelname kost 15 euro, contant / met pinpas te betalen bij binnenkomst. Wie wil komen, moet zich voor 8 november aanmelden door een mail te sturen aan maritiemalumni@novacollege.nl.