VELSEN - Met ingang van 1 maart 2018 wordt José van Vliet voorzitter van de raad van bestuur van ViVa! Zorggroep. Momenteel is zij voorzitter van de raad van bestuur van Vilente, een ouderenzorgorganisatie in de regio Gelderse Vallei.

Na de studies economie én verpleegkunde werkte zij eerder onder meer als consultant bij EY. José van Vliet volgt Lucien van Ruth op, die tot zijn pensionering aanblijft als lid van de raad van bestuur en begin april afscheid neemt.

‘We zijn zeer verheugd over de komst van José van Vliet,’ aldus Mees Hartvelt, voorzitter Raad van Toezicht van ViVa!. ‘José is een zeer gedreven bestuurder met ruime ervaring in de zorg, vanuit verschillende perspectieven. Ik heb er alle vertrouwen in dat de organisatie zich onder haar leiding verder zal ontwikkelen als brede dienstverlener op het gebied van wonen, welzijn en zorg.’

José van Vliet over haar aanstelling: ‘Na een mooie periode van bijna acht jaar bij Vilente verheug ik me er op de overstap te maken naar ViVa!. Het uitgangspunt om er te zijn voor cliënten thuis, of dit nu in de wijk is of in een locatie van ViVa!, met een breed aanbod van zorg en overige diensten spreekt mij zeer aan. Ik kijk er naar uit om samen met collega’s en samenwerkingspartners, te werken aan kwalitatief goede zorg en welzijn, passend bij de wensen van onze cliënten.’

ViVa! Zorggroep (3500 medewerkers, 1600 vrijwilligers) biedt een breed pakket aan diensten op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Toegespitst op ieders vraag en situatie, 7 x 24 uur. ViVa! Zorggroep levert haar diensten aan 7000 cliënten in de regio’s Zuid-, Midden- en Noord Kennemerland, West-Friesland en Zaanstreek/Waterland.