BEVERWIJK - Wilt u uw kind leren programmeren? In samenwerking met Bibliotheek IJmond Noord geeft Happy Homework in Beverwijk vanaf 1 november een cursus programmeren met robots.

De cursus is geschikt voor kinderen uit groep 4 t/m 8 van de basisschool. Ieder kind kan meedoen, ongeacht de voorkennis en vaardigheden. Bij inschrijving geeft u namelijk aan wat het startniveau is van uw kind en wij houden hier vervolgens rekening mee bij de samenstelling van de groepjes. Tijdens de lessen spelen en werken de kinderen met echte robotjes (Dash & Dot), waardoor ze op een uitdagende en leerzame manier de vaardigheden van het coderen, programmeren, rekenen, wiskunde en Engels leren.

Dash & Dot zorgen ervoor dat de creativiteit, het analytisch denken en de verbeelding van kinderen tot leven komen. Aan het einde van de cursus kunnen de ouders komen kijken naar wat de kinderen hebben geleerd. De wekelijkse programmeerlessen starten op woensdag 1 november en de laatste les is op woensdag 20 december. De lestijden zijn steeds van 15.00 – 16.00 uur. Cursuslocatie: Bibliotheek IJmond Noord, Kerkplein 5.

Zie voor meer info en inschrijving s.v.p. de agenda op de website www.bibliotheekijmondnoord.nl