Onbewolkt18.1 ℃

Airco Service Noord-Holland B.V. in Broek op Langedijk

Airco Service Noord-Holland B.V.


Airconditioning van een auto is een geavanceerde techniek. Samen met de electronica heeft u veel comfort. Storingen welke zich kunnen voordoen danwel het voorkomen hiervan vraagt veel kennis en ervaring.

Deze Kennis en ervaring is in ons bedrijf in ruime mate aanwezig. Reeds 20 jaar houden wij ons intensief bezig met deze techniek. Onze databank is up-to-date, onze voorraad aanzienlijk.

Wij zijn een dynamisch bedrijf met een modern ingerichte werkplaats. Met onze testapparatuur en uiterst efficiente gereedschappen kunnen wij uw airconditioning zeer snel controleren. Indien er een reparatie nodig is dan kunnen wij dit snel uitvoeren. Kundig gemonteerd en getest. Wij geven op al onze uitgevoerde reparaties 19 maanden garantie. MOTOR KOELSYSTEEM

Motor koeling bepaalt voor een zeer belangrijk deel de "stofwisseling" van de motor. Verliest het koelsysteem door lekkage koelvloeistof dan zal de motor te warm worden. De kans op motorschade is in dat geval zeer groot. Tevens zal bij lekkage de verwarming nauwelijks meer werken. De airconditioning zal in dat geval ook storing geven. Kortom: Een goed werkend koelsysteem bespaart kosten.

INTERCOOLER

De intercooler zorgt voor het extra vermogen van de motor. Indien de intercooler lekt zal de trekkracht sterk afnemen en het brandstofverbruik sterk toenemen. VERWARMING

De werking van uw verwarmingssysteem zal bij een lekkage van de kachelradiateur stank veroorzaken en een vette aanslag op het voorraam geven waardoor het uitzicht verminderd. Tevens zal de motor door verlies van koelvloeistof oververhit worden.

ONZE V-ACTIVITEITEN

Regelmatig olie verversen (minimaal 1 x per jaar) voorkomt motorschade. Banden met de juiste specificaties en voldoende profiel zijn zeer essentieel. Wij zijn u graag van dienst met inspectie en onderhoud tegen mooie tarieven. KLASSIEKE AUTO'S

De auto is inmiddels ruim 100 jaar in ons midden. De auto heeft ons vrijheid gebracht. Veel mensen hebben liefde voor de klassieke auto's maar willen het comfort van de moderne auto. Het inbouwen van een airco systeem hebben wij tot een specialisme gemaakt. Het originele karakter van de auto blijft intact. Navigatie systemen en stuurbekrachtiging inbouwen kunnen het comfort van de klassieker verhogen.

KOELKAST

Het koel houden van onze boodschappen is een must. Reparatie van koelkasten, ook in boten, campers en caravans voeren wij uit in onze werkplaats. Veel onderdelen zijn op voorraad.

AGRI

De moderne tractoren / shovels / kranen etc. zijn tegenwoordig ook uitgerust met airconditioning. Dit verhoogt het comfort voor de machinist en daarmee de productiviteit. Ook voor deze specifieke voertuigen hebben wij de kennis in huis. tevens leveren wij veel onderdelen tegen concurrerende prijzen. U bent van harte welkom.

ONZE KRACHT IS KENNIS EN ERVARING

In onze werkplaats houden wij ons dagelijks bezig met lastige storingen, serie fouten oplossen en het ontwikkelen van nieuwe onderhoudstechnieken.

Foto's van Airco Service Noord-Holland B.V.

Airco Service Noord-Holland B.V. image 1
Airco Service Noord-Holland B.V. image 2
Airco Service Noord-Holland B.V. image 3
Airco Service Noord-Holland B.V. image 4
Airco Service Noord-Holland B.V. image 5
Airco Service Noord-Holland B.V. image 6

Zoek een bedrijf in IJmuiden:

Adres
Breede Plat 10
1721 PS  Broek op Langedijk
Telefoon
0226-320209
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Airco Service Noord-Holland B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map