VELSERBROEK - Een 26-jarige Velserbroeker is in de nacht van vrijdag op zaterdag op weg naar huis beroofd. Het slachtoffer weet niet precies waar de beroving is gebeurd. Hij herinnert zich wel dat hij ergens in de omgeving van vermoedelijk Velserbroek, bij een verkeerslicht door vier mannen is beroofd

Van de daders is nu alleen bekend dat zijn alle vier tussen de 25 en 30 jaar oud lijken. Tussen de 1.70 en 1.80 lang zijn, een normaal postuur hebben, donker haar en donkere kleding droegen. Een van de mannen droeg vermoedelijk een trainingsjasje, of een shirt van een voetbalclub. De daders hebben een geldbedrag uit zijn portemonnee gestolen. Later werden zijn smartphone en schoenen teruggevonden aan de Van den Vondellaan in Driehuis.

De politie is op zoek naar getuigen die in de nacht van vrijdag op zaterdag tussen 03.00 en 07.00 uur iets verdachts hebben gezien op de route vanuit het centrum van Haarlem naar Velserbroek en/of in de buurt van de Van den Vondellaan in Driehuis. Zij kunnen contact opnemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.