IJMUIDEN - Op 27 maart 2024 zijn twee mannen na politieonderzoek en een Meld Misdaad Anoniem (MMA) melding aangehouden in een woning aangehouden op de Noostraat in IJmuiden. De mannen zijn aangehouden op verdenking van het handelen van verdovende middelen.


Woning gesloten
Op last van de burgemeester is de woning per direct gesloten. De twee verdachten zitten op dit moment vast en hun rol wordt verder onderzocht.

Veiligheidsrisicogebied
Vanaf 22 januari 2024 is een groot deel van IJmuiden aangewezen door de burgemeester als veiligheidsrisicogebied. Hierdoor hebben de agenten geïnvesteerd in actief controleren, preventief fouilleren en contact leggen met de buurt om de drugscriminaliteit in IJmuiden te bestrijden. Mede door een anonieme melding en het politieonderzoek zijn er vandaag twee mannen aangehouden op de Noostraat in IJmuiden. Het betreft een 22-jarige man uit gemeente Velsen en een 18-jarige man zonder een vast woon- of verblijfplaats.

Meld Misdaad Anoniem
Zie u een verdachte situatie? Bel dan altijd 112. Wilt u een melding doen zonder dat uw naam bekend wordt? U kunt een melding doen zonder uw naam of adres op te geven bij Meld Misdaad Anoniem (MMA) via 0800-7000 (gratis). U kunt bij MMA ook anoniem online melden. Via MMA krijgt de politie toch informatie en helpt u mee om uw omgeving veiliger te maken.

2024059406