SANTPOORT-NOORD - Op zaterdagavond werd een 17-jarige jongen uit Haarlem beroofd van zijn persoonlijke bezittingen. Ook werd het slachtoffer mishandeld. De politie is op zoek naar getuigen.


Omstreeks 23.50 uur fietste het slachtoffer samen met een vriend op de Hoofdstraat in Santpoort-Noord naar huis toen een groep van ongeveer 15 jongeren ter hoogte van het viaduct op hen af kwam lopen. Het slachtoffer werd van zijn fiets gesleurd en meerdere malen geschopt en geslagen door een aantal jongeren. Ook werd het slachtoffer beroofd van zijn persoonlijke bezittingen. Vervolgens is de groep jongeren weggerend in de richting van de Wüstelaan. Het slachtoffer kon de politie het volgende signalement doorgeven.

Signalement
- groep van 15 jongens
- 18 á 19 jaar
- getinte en donkere huidskleur
- donkere kleding

Getuigenoproep
De politie wil graag in contact komen met mensen die informatie hebben over deze beroving. Hebt u rond 23.50 uur iets gezien of gehoord in de omgeving van de Hoofdstraat? Mocht u op een andere manier weten wie bij dit incident betrokken zijn? Neem dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844. Informatie delen kan ook anoniem: bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.