Noord-Holland - Tijdens een onopvallende videosurveillance zijn vrijdagmiddag en –avond zes bestuurders staande gehouden en op hun gedrag aangesproken.

Op de Haarlemmerweg in Amsterdam zagen de onopvallende agenten een automobilist door rood rijden. De man, een beginnend bestuurder, kreeg een boete van 230 euro. Op de A5 in Amsterdam en de A9 in Uitgeest werden twee bestuurders aan de kant gezet die met hun mobiel in de hand reden. Ook zij kregen een boete van 230 euro. Op N207 in Nieuw Vennep haalde een bestuurder van een bestelauto rechts in en op dezelfde weg reed een automobilist door rood maar deze bestuurder kon niet worden staande gehouden en de eigenaar van de auto krijgt daarom binnenkort de boete thuis gestuurd.
Op de N205 in Hoofddorp reed een beginnend bestuurder 42 km per uur te snel. En ook op de N208 in Velsen werden twee hardrijders betrapt. Beide bestuurders reden ruim 30 km per uur te snel. Een van de twee kon worden staande gehouden en kreeg een proces-verbaal. Van het andere voertuig werd het kenteken genoteerd en de kentekenhouder krijgt de boete thuisgestuurd. 

 

2017201789