IJMUIDEN - De politie in Noord-Holland doet sinds dinsdag 18 juni intensief onderzoek naar een mogelijke ontvoering van een vrouw op een parkeerplaats aan de Heerenduinweg in IJmuiden. De inzittenden van de witte Skoda Kodiaq, waaronder een vrouw, hebben zich vanmiddag gemeld bij de politie. Uit hun verklaringen blijkt dat er géén sprake is geweest van een ontvoering. Wat er dan wel is gebeurd en wie daarbij betrokken zijn geweest wordt nader onderzocht.


Op dinsdag 18 juni kreeg de politie omstreeks 11.50 uur een melding van een verdachte situatie op een parkeerplaats aan de Heerenduinweg in IJmuiden. Enige tijd bleef de aard van het incident onduidelijk. Op basis van onder andere getuigenverklaringen ging de politie uit van een mogelijke ontvoering van één vrouw waarbij geweld gebruikt is. De politie deed daarom intensief onderzoek. Lees hier eerdere de berichtgeving.

Iedereen bedankt voor het meedenken

De politie zet het onderzoek naar het incident op dinsdag 18 juni voort en bedankt iedereen hartelijk voor het actief meedenken en het delen van informatie.