IJmuiden - De politie kreeg zaterdagavond rond 22.25 uur een melding van een vechtincident op de kruising van de Houtmanlaan met de Kennemerlaan.

De politie is ter plaatse gegaan en trof twee gewonde IJmuidenaren aan. Een van de gewonde mannen bleek rond 22.20 uur in gevecht te zijn geraakt met drie personen op de hoek van de Houtmanstraat met de Kennemerlaan. De andere gewonde man bleek ongeveer tien minuten daarvóór in gevecht te zijn geweest met het drietal op een andere locatie, namelijk nabij de snackbar Kennemersnack op de Kennemerlaan, rond 22.10 uur. Beide mannen waren gewond.

De politie is op zoek gegaan naar het drietal en in de omgeving werden zij opgespoord en aangehouden voor openlijke geweldpleging. De drie, twee 19-jarige mannen afkomstig uit Velserbroek en IJmuiden en een 15-jarig meisje uit Litouwen, zijn ingesloten voor nader onderzoek.

Getuigenoproep:
De politie is op zoek naar mensen die mogelijk getuige zijn geweest van een of beide vechtincidenten. Heeft u iets gezien van de incidenten op de Kennemerlaan zaterdagavond en dit nog niet met de politie gedeeld, doet u dit s.v.p. alsnog. Dat kan telefonisch via tel.nr. 0900-8844 of via een contactformulier op internet.

Liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer: 0800-7000.

Daarnaast is de politie nog specifiek op zoek naar twee getuigen die het slachtoffer geholpen hebben na de mishandeling.

 

2017212817