IJMUIDEN - In de nacht van maandag 5 op dinsdag 6 februari heeft een explosie plaatsgevonden bij een horecabedrijf aan de Lange Nieuwstraat (Zuidarcade). De politie doet onderzoek naar de zaak en zoekt getuigen of camerabeelden. Heeft u iets gezien of gehoord? Meldt het bij ons!

Dinsdag in de vroege ochtend rond 03.15 uur vond de explosie plaats bij het pand. Door de explosie raakte de glazen pui van het pand flink beschadigd.

De politie doet onderzoek naar de zaak en verricht onder meer een buurtonderzoek. De gebruiker van de zaak heeft aangifte gedaan.

Getuigen en (deurbel)camerabeelden gezocht

De politie roept getuigen op om zich te melden. Heeft u iets gezien rond het tijdstip van de explosie? Of heeft u misschien eerder op de avond verdachte situaties of gedragingen van personen gezien in de buurt van de Zuidarcade? Geef het door aan de politie via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000, onder vermelding van 2024026650.Heeft u wellicht een deurbelcamera? Ook dan komen wij graag met u in contact! Of deel met ons de beelden via dit formulier