SANTPOORT-NOORD - De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag drie mannen aangehouden voor een poging woninginbraak aan de Kerkweg. De verdachten zijn twee mannen van 22 en 28 jaar beide uit Den Haag, de derde verdachte is een man van 26 uit Voorburg.

Rond 02.00 uur kreeg de politie een melding van een poging woninginbraak. De bewoner hoorde een klap naast de woning. Hij keek uit het raam en zag twee jongens bij zijn woning staan. Hierop waarschuwden hij de politie, die meteen ter plaatse ging. In de omgeving heeft de politie de twee verdachten kunnen aanhouden voor nader onderzoek. Ook troffen zij nog een derde verdachten aan, ook hij is aangehouden.

Bel 112 bij verdachte situaties
Om inbrekers op heterdaad te kunnen betrappen, hebben we uw hulp nodig. Bel altijd 112 als u in uw buurt iets verdachts ziet of hoort. Wees alert op elke vreemde situatie, ook al lijkt het voor u onbelangrijk. Let op personen die bijzonder veel aandacht hebben voor de huizen en/of de omgeving. Noteer hoe ze eruit zien. En noteer ook merk, type en kenteken van hun voertuigen.