VELSEN-NOORD – Een personenauto en een vrachtwagen zijn woensdagmiddag met elkaar in botsing gekomen in Velsen-Noord. De aanrijding vond plaats omstreeks half drie op het Verkeersplein Noord, waar verkeer vanuit de Velsertunnel en vanaf de Velsertraverse samenkomt. De auto kwam door de aanrijding dwars voor de vrachtwagen te staan. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse om assistentie te verlenen. De inzittenden van de personenauto zijn in de ambulance onderzocht, mar hoefden niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden.

Door het ongeval waren meerdere rijstroken afgesloten wat tot veel oponthoud leidde. De politie heeft geassisteerd bij het invullen van de schadeformulieren. De personenauto is weggesleept.

Een passerende vrachtwagen klapte nog met zijn buitenspiegel tegen de trailer van de vrachtwagen die bij het ongeval betrokken was. De politie heeft deze chauffeur staande gehouden. De schade van dit tweede ongeval bleek mee te vallen waarna beide vrachtwagenchauffeurs hun weg konden vervolgen.